Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Партія Патріот йде на вибори

Партія Патріот йде на вибори
27025 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виконати вимоги Євромайдану  та очистити владу від олігархів. З такою метою вирішила йти на місцеві вибори політична партія Патріот під час VII з’їзду у Києві, який відбувся 12 вересня. Відкрив з’їзд і першим взяв слово лідер політичної сили Микола Голомша. Говорить, настав час виправдати сподівання Революції гідності та покарати винних у тих жорстоких злочинах, що сталися в минулому році. Наголошує, варто вже зараз рятувати країну від корупції, популізму, а не дивитись як чинна влада грабує те, що не встигла вкрасти попередня.

«На мій погляд іде реальна війна, я думаю, що зі мною стовідсотково погодяться кіборги та військові, котрі присутні на з’їзді партії. Ми створили власну партію, адже не хочемо щоб наша держава була інфікована людьми із сумнівним минулим»,  -  зауважив Микола Голомша.

Він розповів, що до складу партії «Патріот» входять учасники АТО та представники волонтерських організацій, а також люди, котрі не були при владі за часів Януковича. Підкреслює, його команда - це чесні та професійні люди, котрі знають, що таке відповідальність перед суспільством. Говорить, усі вони захищатимуть права та інтереси людей. Серед головних завдань лідер партії Микола Голомша окреслив такі: підвищення соціальних стандартів, наведення ладу в усіх сферах життєдіяльності, виведення держави з кризи та нестабільності. Він також вважає, що потрібно негайно реформувати освітню та медичну галузі, покращити надання соціальної допомоги населенню.

«Влада повинна терміново замінити управлінські регламенти, процедури та законодавчі норми і протокольні ритуали – усе те, на що вказують волонтери, добровольці, як на мертве і злочинне», - зазначив голова партії «Патріот» Микола Голомша.

Приєднується до слів очільника партії політолог Роман Липинський: «Тривалий час Україну використовували як сировинний прибуток. Жодна попередня влада не замислювалася про те, яке майбутнє чекає на нашу державу. Кожен думав лише про те, яким буде їхнє особисте життя, їхніх дітей та онуків, їхніх родин».

Представники партії «Патріот» вважають, щоб Україна отримала друге дихання та повернула окуповані території, приміром, Крим -  варто очистити владу від олігархів. Адже, ситуація, що склалася зараз є неприйнятною.

Розділяє думку партії «Патріот» - президент Асоціації арабських лікарів в Україні. Запевняє, змінити долю держави можуть тільки патріоти, яких об’єднала любов до рідної землі. «Ми будемо допомагати Україні, кращий результат буде лише тоді, коли всі будуть любити вашу державу, так само, як і Ви», - сказав Рамі Абу Шамсія.

На думку партії «Патріот», тільки спільними зусиллями свідомих громадян, які є патріотами рідної землі, можна досягти успіхів в Україні, на які рівнятимуться чи не всі країни світу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео