Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Крим заселять росіяни

80321 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рефатом Чубаровим, народним депутатом України, який до того ж головує в Меджлісі кримськотатарського народу, нещодавно було здійснено відверте зізнання про те, що влада Російської Федерації на сьогоднішній день на Кримському півострові проводить політику штучного заселення і перевозить сюди громадян Росії, в той час витісняючи корінних жителів кримських татар, котрі зберегли вірність Україні після анексії Криму.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба Блоку Петра Порошенка та партії «Солідарність», зазначивши, що про штучне заселення Криму росіянами повідомив Нардеп, спілкуючись у Верховній Раді із журналістами.

Такі кроки влади північного сусіда Чубаров назвав окупацією, яка призведе до демографічного, етнічного та релігійного складу території.

Щодо самого механізму переселення людей, то тут все просто. Влада Росії заявила про те, що на півострові не вистачає близько десяти тисяч людей, котрі б могли зайняти керівні та управлінські посади. Уже зараз до Криму на роботу направляють правоохоронців, слідчих, співробітників ФСБ та каральних органів, а також суддів із Росії. Приїжджають вони не самі, а разом із своїми родинами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео