Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні підвищать виплати для інвалідів

53638 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інваліди третьої групи скоро — вже до закінчення 2015 року, отримуватимуть підвищені соціальні виплати. Про це під час брифінгу заявив Павло Розенко, очільник Міністерства соціальної політики.

Міністр інфраструктури Павло Розенко, виступаючи на брифінгу, розповів, що вже з грудня 2015 року суми соціальних виплат для інвалідів третьої групи будуть підвищені. Підвищення стосуватиметься переважно інвалідів ІІІ групи загального захворювання, інвалідів з дитинства та дітей-інвалідів. Підвищення соціальних виплат для цих категорій було запропоноване документом, який вносить зміни до постанови, що діє з березня 2008 року.

За інформацією, яку подав Павло Розенко, уже в грудні виплати для названих категорій громадян сягатимуть рівня прожиткового мінімуму - 1074 гривень, замість нинішнього розміру, який складає 949 гривень.

Цим рішенням Міністерство соціальної політики виправляє несправедливість, жертвами якої стали інваліди третьої групи — минуле підвищення соцвиплат цю категорію обійшло. Відтепер кожне підвищення виплат стосуватиметься і цієї категорії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео