Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У справі Корбана оголошено перерву до двадцять третього грудня

134028 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слідчим суддею Печерського райсуду міста Київ Віталієм Писанцем було оголошено перерву до двадцять третього грудня у розгляді справи про змінення запобіжного заходу для лідера фракції «УКРОП», Геннадія Корбана.

Як відомо, особи, що представилися слідчими Генпрокуратури, вручили лідеру УКРОПУ документи, котрі стосуються нової підозри. Після цього до Дніпропетровського суду викликали машину невідкладної допомоги. Судове засідання проходило у режимі скайп-зв’язку.

Лікарем швидкої Олександром Бутеріним було сказано, що у Корбана підозра на прогресуючу стенокардію або коронарний синдром. Лікар додав, що політик знаходиться у передінфарктному стані і що його необхідно госпіталізувати. Пройшовши медичний огляд, лідер УКРОПу заявив, що готовий на продовження засідання щодо висунених звинувачень і без його безпосередньої участі. Суддею було вирішено зробити перерву у засіданні до двадцять третього грудня. Суд розпочне засідання о дванадцятій годині ранку.

Нагадаємо, що Геннадія Корбана затримали тридцять першого жовтня у місті Дніпропетровськ, після цього його було відправлено до Києва. Печерським районним судом було вирішено посадити Корбана під домашній арешт строком на 2 місяці. Генеральною прокуратурою та захисниками політика було оскаржено таке рішення.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео