Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аваков відповів на критику Верховного суду України щодо пропозиції звільнення суддів

187738 ПЕРЕГЛЯДІВ

Арсен Аваков, голова Міністерства внутрішніх справ, висловив впевненість у тому, що єдиний шанс на зміну існуючої судової системи являється лише повне її перезавантаження, тобто звільнення суддів.

На таку реакцію послугувала заява, яку зробив Верховний суд, засуджуючи Авакова за його ідею та самопіар. На своїй сторінці у Фейсбук Аваков написав, що реакція Верховного суду України була феєричною, вони болісно відреагували на пропозицію політиків перезавантажити суди і запропонували не давати поради у справі, в якій вони більш компетентні.

Міністр заявив, що судова реформа стосуватиметься не лише суддів, а також і політиків, котрі несуть відповідальність перед своїми громадянами.

Арсен Аваков наголосив, що прекрасно розуміє, що у суддів розпочнеться захисна реакція і вони не допустять навіть думки про дійсне перезавантаження, але йому ’’плювати на подібну корпоративність’’.

Він також додав, що миритися із повною дискредитацією нинішньої судової системи не можна, лише повне реформування допоможе викорінити стару систему.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео