Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скарги адвокатів з приводу продовження арешту Корбана розглянуть в Апеляційному суді

107496 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двадцять п’ятого лютого о десятій тридцять в Апеляційному суді столиці розпочнеться засідання, під час якого розглянуть скарги адвокатів лідера фракції ’’УКРОП’’ Геннадія Корбана на рішення продовжити термін його арешту до п’ятнадцятого квітня.

Така інформація з’явилась на сторінці у Фейсбук прес-секретаря політичної сили ’’УКРОП’’ Євгенії Кравчук.

’’У четвер Апеляційним судом столиці буде розглянуто справу щодо клопотання адвокатів Геннадія Корбана з приводу рішення Дніпровського райсуду Києва з приводу арешту політика’’, - заявила Кравчук.

Нагадаємо, що Корбана затримали тридцять першого жовтня минулого року у Дніпропетровську, звідки він був перевезений силовиками до Києва.

Печерським районним судом було прийняте рішення посадити Корбана під домашній арешт строком на два місяці.

Разом з тим, двадцять восьмого грудня суддею Дніпровського районного суду Києва Миколою Чаусом було задоволено клопотання ГПУ щодо утримання політика під вартою на шістдесят діб. Суддя не враховував аргументів сторони захисту щодо операції, яку було зроблено Корбану двадцять п’ятого грудня в інституті Амосова. Адвокатами була подана апеляція на це рішення.

Двадцять другого лютого районний суд столиці виніс вердикт продовжити утримання під вартою Корбана до п’ятнадцятого квітня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео