Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Володимир Гройсман: Парламент має сформувати нову Коаліцію та реформаторський Уряд для подолання кри

Володимир Гройсман: Парламент має сформувати нову Коаліцію та реформаторський Уряд для подолання кри
107766 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український Парламент має утворити нову Коаліцію, яка буде здатна сформувати новий реформаторський Уряд, що дозволить забезпечити незворотність європейської інтеграції, стабілізувати кризу у країні та відновити економічне зростання. Про це заявив Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання Погоджувальної ради керівників фракцій та голів комітетів Верховної Ради України у понеділок.

"Сьогодні перед українським Парламентом стоїть питання про формування, оновлення, перезавантаження - як завгодно назвіть, але найголовніше, щоб був результат - нової Коаліції, яка здатна сформувати новий реформаторський Уряд, обрати Прем'єр-міністра, забезпечити незворотність європейської інтеграції, підвищити ефективність державного управління, стабілізувати кризову ситуацію, яка є сьогодні у країні, забезпечити економічну стабілізацію, знайти можливості відновити економічне зростання і, за великим рахунком, забезпечити соціальну справедливість у нашому суспільстві", - заявив Голова Верховної Ради.

Коментуючи заяву про відставку Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, керівник Парламенту зазначив, "що це був виважений і гідний вчинок". "Можливо, і не простий, але той, який заслуговує на повагу", - зауважив В. Гройсман.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео