Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жінки в армії та перевірка тисяч військових: Україна реорганізує кадрову політику власних ВС

Жінки в армії та перевірка тисяч військових: Україна реорганізує кадрову політику власних ВС
134961 ПЕРЕГЛЯДІВ

6% - саме стільки складає загальний відсоток кількості полковників в українській армії і цей показник перевищує навіть цифри провідних країн світу. Варто відзначити, що подальше реформування Військових Сил України заради збереження подібних результатів розпочнеться вже у найближчій час та включатиме у себе не тільки популярне кадрове очищення.

Окрім перевірки на добропорядність більш ніж трьох тисяч військових, планується встановити своєрідні показники посад, котрі демонструватимуть необхідність у тих чи інших професійних кадрах для української армії. До того ж, у ВСУ може пройти тотальна заміна майже двох тисяч посад молодшого офіцерського складу на сержантський.

Цікаво, що з вищезазначеної кількості військових, котрі підлягають перевірці, напружений процес з використанням поліграфу вже пройшли 330 осіб.

Серед інших реорганізаційних нововведень у ВСУ – збільшення віку для прийому у військові виші (до 30-ти років), встановлення єдиного граничного віку перебування на військовій службі як для чоловіків, так і для жінок, і, нарешті, розширення переліку посад, котрі віднині зможе займати жіноча половина населення України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео