Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Соціальне забезпечення українських військових суттєво збільшиться

Соціальне забезпечення українських військових суттєво збільшиться
189604 ПЕРЕГЛЯДІВ

Служба безпеки, Міністерство оборони та Головні управління Державної прикордонної служби, Національної поліції і розвідки Міноборони Української держави отримають збільшене фінансування відповідно до внесених Урядом України змін у державний бюджет. Таким чином, трохи менше чотирьох мільярдів гривень відтепер призначено для Міністерства оборони Української держави, на більш ніж 170 мільйонів збільшено фінансування Головного розвідувального управління вищезазначеної установи і майже на 2,5 мільярди гривень більше отримуватиме Національна поліція.

Цікаво, що на додаткові 50 мільйонів також збільшено фінансування й Управління державної охорони, на майже 129 мільйонів – Служби безпеки та на 783 мільйони - прикордонної служби. Крім того, зазнають змін і фінансові розміри соціального забезпечення українських військовослужбовців та поліцейських.

Важливо додати, що рішення про змінення державного бюджету Уряд прийняв після підтримки, забезпеченої Радою національної безпеки і оборони нашої держави. Остаточний розгляд вищезазначеного фінансового питання Парламентом відбудеться вже наступного тижня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео