Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна зустріне цьогорічний жовтень ціновою дерегуляцією, демобілізацією та можливим безвізом з ЄС

Україна зустріне цьогорічний жовтень ціновою дерегуляцією, демобілізацією та можливим безвізом з ЄС
243754 ПЕРЕГЛЯДІВ

З першого жовтня в Українській державі розпочато інноваційний проект зі скасування державного регулювання вартості соціально значущих харчових продуктів. Закінчиться подібний експеримент на початку 2017-го року, а до мінімального переліку необхідних людині продуктів увійшли ряд овочів, серед яких зазначені цибуля та картопля, гречка, рис, яйця, цукор, макарони, птиця, пшеничне борошно, варена ковбаса, свинина та яловичина, сир, вершкове масло, соняшникова олія, сметана, молоко та хліб (пшеничний, житньо-пшеничний і житній).

Саме на початку жовтня Україна чекає й чергового призову на строкову службу. На його проведення вже виділено трохи менше 42-ох мільйонів гривень, а загальна кількість осіб, котрих планується направити до Збройних Сил України цієї осені, дорівнює майже восьми тисячам. На цей час заплановано й голосування членів Європейського парламенту стосовно надання нашій державі довгоочікуваного безвізового режиму з країнами ЄС.
Близько двадцяти тисяч військовослужбовців минулої – шостої – хвилі мобілізації будуть звільнені в запас після сумлінного несення військової служби. Важливо додати, що сьома мобілізаційна хвиля, новини про початок якої нерідко з'являються у багатьох українських ЗМІ, нашою державою поки що не планується. А вже 14-го жовтня країна відзначатиме почесний День захисника України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео