Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Саакашвілі збереже вірність Україні

Саакашвілі збереже вірність Україні
54279 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міхеїл Саакашвілі поділився своїми ідеями щодо найближчого майбутнього, розповівши про власні плани на час після виборів у Грузії. За словами очільника Одеської обладміністрації, навіть за умов перемоги на виборах він не залишить Україну.

\

Губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі розповів у Фейсбуці про свої плани на найближчий час. За його словами, він змушений розчарувати тих, хто вважає, що після виборів у Грузії нинішній голова Одеської обладміністрації повернеться на батьківщину. Навіть за умови перемоги на виборах, які наразі проходять у Грузії, партії «Єдиний національний рух» колишнього президента країни він не покине Україну.

За зізнанням Саакашвілі, оскільки він тепер є громадянином України, він не залишить державу доти, доки не досягне суттєвих змін у її економічній, політичній та соціальній системах. Одним з прагнень чиновника є повна зміна політичного класу в Україні. Таке рішення Саакашвілі пояснює зобов'язаннями, які він узяв на себе перед громадянами держави. Крім цього, Міхеїл Саакашвілі провів аналогію з реформами, які запровадив у Грузії, і пообіцяв українцям очистити владу від корупціонерів і привести її до початку підйому не пізніше ніж за рік.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео