Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Енергосистема готова до роботи в умовах низьких температур

Енергосистема готова до роботи в умовах низьких температур
244640 ПЕРЕГЛЯДІВ

      В Міненерговугілля під час проведення селекторної наради під головуванням директора Департаменту електроенергетичного комплексу Буславець О. А. керівники компаній доповіли про готовність до роботи в умовах низьких температур.

      Так напередодні, зважаючи на погіршення погодних умов у зв'язку із зниженням температури, снігопадами та посиленням вітру, яке очікується в період вихідних та святкових днів, Міненерговугілля було дано доручення ДП «НЕК «Укренерго», енергопостачальним та енергогенеруючим компаніям щодо вжиття заходів для забезпечення роботи в умовах низьких температур.

      Усіма енергокомпаніями підготовлено розпорядчі документи, якими затверджено графіки чергування керівного складу на період святкових та вихідних днів, відновлено схеми нормального режиму живлення споживачів, повністю укомплектовано аварійно-відновлювальні бригади для запобігання можливих аварійних відключень та їх оперативного усунення. Також проведена перевірка стану та роботоспроможності резервних джерел живлення, налагоджено взаємодію з підрозділами ДСНС.

      Усі компанії енергетичної галузі готові до роботи в умовах низьких температур з метою забезпечення надійного енергопостачання споживачів.

      Повідомляє Міністерство енергетики та вугільної промисловості України

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео