Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Євген Марчук: Україна в очікуванні компромісу

Євген Марчук: Україна в очікуванні компромісу
54689 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таку думку висловив колишній певший віце-прем'єр-міністр України, представник країни у Тристоронній контактній групі Євген Марчук. За його словами, отримати повну омріяну допомогу без поступок наразі Україна не може. Марчук навів приклад багатьох історичних військових конфліктів, вирішення яких не обійшлося без компромісних угод.

При цьому запропонований план дій Віктором Пінчуком екс-прем'єр-міністр заперечує. Проте запевняє, що повернути Донбас і Крим буде нелегко, та й не так швидко, як хотілося б. Також пан Марчук підкреслив, що план хорватів українці також не готові втілити у життя, оскільки не приймають можливості жити у таборах, як це робили їхні побратими, чи як роками роблять ізраїльтяни.

Зі слів Євгена Марчука, країна на порозі важливого рішення, яке здатне покласти край військовому конфлікту. Проте воно навряд чи прийде до смаку українцям.

Нагадаємо, раніше експерти різних політичних інститутів озвучили кілька версій завершення конфлікту на сході. Перша полягала в якнайшвидшому «замороженні» конфлікту, друга – у терпінні. Мовляв, українцям варто зачекати всього рік, і РФ сама віддасть окуповані території Україні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео