Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Андрій Рева не вдоволений наказами ООН стосовно внутрішніх справ України

Андрій Рева не вдоволений наказами ООН стосовно внутрішніх справ України
54573 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр соціальної політики України Андрій Рева вважає висловлювання представників ООН стосовно виплат пенсій жителям Донбасу недоречними. За його словами, організація не має жодного права наказувати українській владі у веденні внутрішньої політики на непідконтрольних територіях.

Міністра дивує, чому ООН не так цікавиться кривавими подіями на сході України – чисельними вбивствами військових і пануванню російського агресора на чужій землі, - як соціальними виплатами жителям Донбасу.

Андрій Рева наголошує, що виплати можливі лише за умови виконання Мінських угод. Насамперед країна-агресор має випровадити з України свої терористичні угроповування, припинити стрілянину та відвести зброю, а потім справа дійде і до пенсій.

Нагадаємо, днями від координатора систем ООН в Україні Ніла Вокера прозвучала вимога українській владі продовжити зачислювання пенсій та соцвиплат жителям Донеччини. За словами європейського представника, усі люди повинні продовжувати отримувати свої оплати, незважаючи на місце їхнього перебування. В іншому випадку, коментує пан Вокер, це є порушенням не лише міжнародного права, але й українського законодавства.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео