Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аваков обрав очільника Нацполіції з-поміж трьох кандидатів

Аваков обрав очільника Нацполіції з-поміж трьох кандидатів
244911 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр МВС після проведення індивідуальних бесід із трьома кандидатами на посаду голови Нацполіції визначився з переможцем конкурсу.

Кандидатуру майбутнього очільника Нацполіції вже внесено на розгляд Кабінету Міністрів для вирішального призначення. З-поміж трьох кандидатів, що пройшли відбір на конкурсній основі, Арсен Аваков виділив кандидата юридичних наук та генерала поліції Сергія Князєва. Впродовж останніх 20-ти років Князєв працював у галузі карного розшуку, зокрема очолив відомство карного розшуку Національної поліції. У 2014 році Сергій Князєв отримав Орден Данила Галицького за захист суверенітету України.

Нагадаємо, відбір кандидатів на посаду голови Національної поліції стартував у грудні минулого року на конкурсній основі. Ретельний відбір здійснювала спеціально створена комісія, до якої входили міжнародні експерти та представники від громадськості. Після того, як кандидатів залишилось троє, міністр МВС особисто провів бесіди із кожним з них та обрав найбільш відповідного до посади фіналіста конкурсу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео