Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Переселенці у Києві зможуть заробляти більше

Переселенці у Києві зможуть заробляти більше
159177 ПЕРЕГЛЯДІВ

Столичні роботодавці готові платити переселенцям з окупованих регіонів більше, ніж киянам

Столичні роботодавці готові платити переселенцям з окупованих регіонів більше, ніж киянам. Про це повідомив інтернет-сайт, що спеціалізується на пошуку роботи. У середньому роботодавці Києва погоджуються платити переселенцям на 80 гривень більше.
За даними найвідомішого українського сайту з пошуку роботи, який нещодавно запустив спеціальну програму, що підбирає робочі місця лише для переселенців з Криму та Донбасу, 90 відсотків столичних роботодавців готові не тільки надавати робочі місця, але й платити більше. Середня київська зарплата становить 6480 гривень, а як показують опитування і статистика, переселенцям пропонують в середньому 6560 гривень. Це пояснюється необхідністю не лише прогодувати себе і свої родини, але й заплатити за оренду житла, з цією проблемою стикається майже кожен вимушений переселенець.
На сайті інформація про те, що роботодавець готовий прийняти на роботу переселенця, буде позначатися спеціальним символом, а людина, яка шукає роботу, також зможе позначити те, що вона є переселенцем.
Серед найбільш розповсюджених вакансій, які пропонують переселенцям – менеджер з продажів та з роботи з клієнтами, продавець-консультант, торговий представник, оператор кол-центру, перукар, бухгалтер та деякі інші.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео