Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Укрзалізниця" стане акціонерним товариством

"Укрзалізниця" стане акціонерним товариством
79801 ПЕРЕГЛЯДІВ

Керівництво «Укрзалізниці» знайшло спосіб реформувати підприємство та забезпечити кращий його розвиток – до кінця 2015 року ця компанія стане акціонерним товариством

Керівництво «Укрзалізниці» знайшло спосіб реформувати підприємство та забезпечити кращий його розвиток – до кінця 2015 року ця компанія стане акціонерним товариством.
Про зміну форми діяльності «Укрзалізниці» повідомив виконуючий обов’язки гендиректора компанії Максим Бланк, виступаючи на брифінгу. Він заявив, що зміна форми функціонування підприємства дозволить провести деякі важливі реформи, що допоможе вирішити наявні проблеми. Зокрема, завдяки реформуванню з’явиться можливість впорядкувати доходи та витрати компанії, яка наразі дуже страждає від недофінансування. Наявні також певні проблеми з інфраструктурою, з цієї причини керівництво «Укрзалізниці» змушене було ввести обмеження стосовно швидкості руху окремих потягів.
Реформування підприємства передбачає також певні скорочення, однак масштаби керівництво «Укрзалізниці» не називає.
Постанова Кабінету міністрів, яка законодавчо регулює появу нового акціонерного товариства «Укрзалізниця», вже готова. За словами Бланка, зараз триває процедура оцінки майна компанії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео