Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Пільговий проїзд у червні не буде скасований

Пільговий проїзд у червні не буде скасований
212798 ПЕРЕГЛЯДІВ

Громадяни, які користуються пільгами у громадському транспорті, у червні продовжуватимуть їздити безкоштовно

Громадяни, які користуються пільгами у громадському транспорті, у червні продовжуватимуть їздити безкоштовно. У Кабміні повідомили, що пільги для чорнобильців, пенсіонерів і людей з обмеженими можливостями будуть збережені.
Міністр соціальної політики Павло Розенко повідомив, що ті категорії громадян, які мають пільги на проїзд у громадському транспорті, і надалі користуватимуться ними. Передусім це рішення стосується інвалідів І-ІІІ груп, ветеранів праці, учасників війни, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та деяких інших категорій.
Пільги для названих міністром категорій зберігатимуться для державного міського та приміського транспорту. Щодо проїзду у метрополітені це питання вирішуватимуть міські адміністрації Києва, Харкова і Дніпропетровська.
За словами міністра, сума фінансування з державного бюджету, що компенсує пільговий проїзд зазначених категорій, не зміниться.
Раніше в офіційних джерелах зазначалося, що з 1 червня кількість пільгових категорій, які можуть розраховувати на безкоштовне користування громадським транспортом, зменшилося, при цьому у списку таких осіб залишилися найменш захищені шари населення.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео