Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мінінфраструктури готує звернення до ГПУ через неякісний ремонт доріг

26758 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство інфраструктури України готує звернення до Генеральної прокуратури України, аби остання здійснила перевірку ремонтних робіт на дорогах країни, які вважає неякісними.

Таке рішення заявив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, посилаючись на результати перевірок австрійської компанії IC consolenten, що була залучена для здійснення незалежної перевірки якості ремонтування українських шляхів.

Так, незалежною комісією було виявлено ряд порушень, зокрема, невикористання належних методів ремонту, невідповідність технологіям. Наведені  чинники Міністерство інфраструктури просить прокоментувати Генеральну прокуратуру.

Таким чином, комісія побувала на 9 українських дорогах та здійснила 22 перевірки з приводу якості виконання ремонтних робіт.

Зясувалось, що ремонтні роботи проводяться неекономно та недоцільно. Так, якщо ремонтна ділянка перевищує 11% від загальної площі дороги, таке відновлення рівно цільне простому викиданню коштів у смітник.

Тож, експерти зазначають, що повне масштабне відновлення доріг України є більш вигідне, аніж витрачати великі суми на постійне латання ям.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео