Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новий держбюджет пропонує ремонтувати більше доріг

53635 ПЕРЕГЛЯДІВ

Проект державного бюджету на наступний рік, який склав Кабінет Міністрів, передбачає виділення суттєвіших коштів на будівництво та ремонт доріг. За цим документом, на такі цілі витратять понад 3 мільярди гривень.

Як зазначено у проекті державного бюджету на 2016 рік, який запропонували у Кабінеті Міністрів, на будівництво та ремонт доріг у наступному році планують виділити 3,3 мільярда гривень. Про це розповів Арсеній Яценюк, нагадавши, що у бюджет за 2015 рік було закладено трохи менше — 3 мільярди гривень, що дозволило побудувати дорогу між Львовом та Івано-Франківськом.

Серед нововведень, про які розповів прем’єр-міністр — експеримент, який полягає у направленні доходів з митниць чотирьох областей України на будівництво доріг. Як відзвітував Яценюк, запровадження такого експерименту дозволило, зокрема, на Львівщині виділити на дорожні потреби втричі більше грошей.

Крім побудови та ремонту доріг, у новому держбюджеті планують значну увагу приділити потребам армії. Так, за цим документом, фінансування українських збройних сил має бути збільшене на 10 мільярдів порівняно з поточним роком. Якщо проект бюджету приймуть, на потреби армії у прийдешньому році виділять 100 мільярдів гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео