Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЗСУ у повній бойовій готовності

ЗСУ у повній бойовій готовності
82057 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оголошення військового стану не застануть українських бійців із зненацька. За словами заступника міністру оборони України ІгораПавловського, Збройні Сили України готові до військового стану й можуть прийняти бої у будь-який час.

Він запевнив, що вітчизняні бійці в змозі виконати вимоги вищого керівництва країни, підтягнути резерви та дати повну відсіч ворогові. Також він зазначив, що в української армії є достатній військовий резерв, який допоможе вести війну.
Ігор Павловський повідомив, що за останні роки українська армія отримали величезну практику у бойових діях, що дозволило в достатній мірі підготувати та реформувати її. Чималу роль у цьому відіграли й Мінські домовленості, певен заступник міністру. Також він додав, що постійні напружені бої на сході країни ставлять перед владою чимало завдань. Зокрема, змушують переводити армію на профоснову, оснащувати та розробляти новітні озброєння і створювати окремі підрозділи, такі, наприклад, як Сили спецоперацій.
Наостанок він додав, що наразі зберігається висока ймовірність ескалації на Донеччині.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Президент Білорусії Олександр Лукашенко запевнив свого українського колегу Петра Порошенко у збереженні нейтралітету у військових діях і ненападі на Україну. Мовляв, ніхто й ніколи не зможе посварити обидві дружні держави, підкреслив білоруський керманич.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео