Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Олійника почули й дозволили йому суд присяжних

Олійника почули й дозволили йому суд присяжних
54903 ПЕРЕГЛЯДІВ

Екс-поліцейський Сергій Олійник, якого судять за вбивство 17-річного пасажира БМВ під час погоні,судитеме суд присяжних. Саме це клопотання минулого засідання екс-патрульний подав на розгляд.

Таку інформацію повідомила на своїй сторінці у соцмережі речниця київської прокуратури Надія Максимець. За її словами, судді Голосіївського районного суду задовольнили клопотання підсудного та дозволили йому присяжних.
Крім того, суд не залишив без уваги клопотання й прокуратури. Затриманий продовжить знаходитися під особистим зобов’язанням та буде й надалі відстороненим від посади правоохоронця. Цей захід триватиме майже до кінця липня цього року.
Найближче судове з цієї справи засідання пройде 2 червня 2017 року
Додамо, на початку лютого минулого року поліцейські переслідували автомобіль, який проігнорував їхнє прохання зупинитися. Під час переслідування поліцейський Сергій Олійник вистрілив у 17-річного пасажира авто і убив його. Проти нього порушили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство. Затриманому обрали домашній арешт в якості запобіжного заходу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео