Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні закінчиться війна – сенатор Маккейн

В Україні закінчиться війна – сенатор Маккейн
106162 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сенатор Джон Маккейн розповів, що війна в Україні може скоро закінчитися, але для цього США повинні створити спеціальні умови

Сенатор Джон Маккейн розповів, що війна в Україні може скоро закінчитися, але для цього США повинні створити спеціальні умови. Маккейн наголошує, що Американський уряд робить все необхідне, щоб зупинити агресію Путіна на сході України. Зокрема, Маккейн наголошує на тому, що слід відійти від економічних важелів, а почати діяти рішучо.
«Успіх перемоги буде залежати від того, наскільки Америка дозволить продемонструвати свою силу Росії й всьому світові. Ще Рональд Рейган зазначав говорив: «Потрібен мир через силу», але він не мав на увазі безпосередній напад на окремі території – зараз слід вказати Росії на те, що США, країни західної Європи, Прибалтика та інші Східні сусіди повинні продемонструвати, що вони теж здатні себе захищати» - каже Маккейн.
Крім того, сенатор додає, що ідея Путіна відновити імперію і міфічну «Русь», яка починається у Києві, загине разом із впровадженням повного пакету реформ в Україні.
Щодо позиції США, Маккейн наголошує, що одним із компонентів швидкого подолання агресора стане надання урядом Штатів летальної зброї України. За словами політичного лідера, якщо цього не буде зроблено – це стане справжньою сторінкою ганьби для Америки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео