Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Безнадійна Надія: Савченко ще не скоро побачить свободу

Безнадійна Надія: Савченко ще не скоро побачить свободу
132705 ПЕРЕГЛЯДІВ

 З’явився новий шанс українській льотчиці бути звільненою: сестра героїні попросила президента Путіна обміняти її на полонену Надію Вікторівну. Та чи дозволить такий крок у розв’язанні справи Росія?

Інцидент з Надією Савченко, мабуть, ще не скоро припинить хвилювати світову спільноту. З’явився новий шанс українській льотчиці бути звільненою: сестра героїні попросила президента Путіна обміняти її на полонену Надію Вікторівну. Та чи дозволить такий крок у розв’язанні справи Росія?
Звісно, ні. Як наголосив прес-секретар президента Росії, Дмитрій Пєсков, ніякого обміну тут бути не може: щоб Надія знову вийшла на свободу потрібні тверді докази її непричетності.
«Надія – це не полонена російських військ, а людина, що відбуває своє покарання. Справедливим чи ні воно здається її родичам – вже інша справа. Її сестра, Віра, дійсно зверталася до нас з таким проханням, але ми не можемо задовольнити цей запит. По справі Савченко ведеться слідство згідно з російським законодавством. Ніякого обміну тут бути не може». – коментує ситуацію Пєсков.
Адвокат Надії Вікторівни зазначає, що знайшов нові докази невинності української льотчиці. Поки що, вони не розголошуються, але захисна сторона Савченко запевняє, що готова перейти до взаємодії з міжнародними правозахисними організаціями, щоб сприяти найскорішому визволенню жінки.
Нагадуємо, що до Савченко все ще не допустила українських лікарів і вона відновила голодування.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео