Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Політологи назвали союзників Росії у війні

Політологи назвали союзників Росії у війні
106246 ПЕРЕГЛЯДІВ

Росія є сильним агресором, запевняють політологи, але сам-на-сам проти усього світу воювати вона не зможе. Хто буде можливим союзником Російської Федерації?

Не секрет, що конфлікт на Донбасі викликав велике занепокоєння у всієї Європи та США і не секрет, що усі бояться справдження чуток про третю світову війну. Крім того, експерти відзначають, що на засіданнях Радбезу ООН, ПАРЄ, представники Росії у своїх промовах повертаються до риторики часів СРСР, а саме холодної війни. РФ штучно повертає часи біполярного світу.
Росія є сильним агресором, запевняють політологи, але сам-на-сам проти усього світу воювати вона не зможе. Хто буде можливим союзником Російської Федерації?
Уряд країни агресора робить ставку на країни-гіганти сходу, а саме Індії та Китаю. Також наш північний сусід розраховує на підтримку з боку Ірану та Латинської Америки.
Щодо Китаю, то тут спостерігається вичікувальна позиція: уряд Піднебесної мов вичікує, чия ж «правда» буде сильнішою. Попри те, що Китай не приєднався до жодної з санкції, щодо Росії – він напряму ніколи не висловлював підтримку Москві, або навіть співчуття.
Путін розраховує також на підтримку країн радянського ешелону: Білорусії, Казахстану, Вірменії та Киргизстану. Усьому світові та й самим лідерам держав видно, що Росія розглядає їх, знову ж таки, як своїх молодших братів або, прямо кажучи, васалів.
Проте не можна сьогодні робити ставку, що через свою імперську політику, РФ взагалі не матиме союзників: фактично Росію підтримають маріонеткові держави у Грузії та Україні, терористичні організації Сходу (Хамас, Каїда, тощо) і навіть лідери радикальних партій Європи.
Яких обертів наберуть події – точно спрогнозувати ніхто не може. Єдине, у чому на 100% впевнені політологи, так це те, що Путін мріє про Третю імперію і намагається створити всі необхідні умови для її реалізації.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео