Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В НАТО розповіли, коли керівництво готове прийняти до себе Україну

В НАТО розповіли, коли керівництво готове прийняти до себе Україну
132696 ПЕРЕГЛЯДІВ

Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенбенг заявив, що Альянс в принципі готовий розглянути заявку України про членство, якщо така, звісно, поступить від українського уряду

Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенбенг заявив, що Альянс в принципі готовий розглянути заявку України про членство, якщо така, звісно, поступить від українського уряду.
«Питання вступу до Альянсу – повинна вирішувати виключно сама Україна. Ми зі свого боку гарантуємо, що розглянемо заявку так само, як й інших країн, що в свій час хотіли приєднатися до нас», - зауважує Йєнс Столтенберг.
Взагалі, у НАТО позитивно відзначили курс України на зближення з Альянсом, адже тільки цього року підрозділи Збройних сил України та окремі військові приймуть участь у 237 підготовчих заходах у рамках індивідуального партнерства з НАТО.
Зазначимо, що раніше керівництво Альянсу наголошувало, що членство України дасть змогу повністю реалізувати програму військової підтримки країни, адже НАТО зобов’язується захищати всіх своїх учасників у разі військової небезпеки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео