Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Колишній радник Путіна відверто заявив, коли Росія розгорне повномасштабну війну

Колишній радник Путіна відверто заявив, коли Росія розгорне повномасштабну війну
185692 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишній радник президента Росії – Андрій Іларіонов вважає, що зараз на Донбасі склалася підходяща ситуація для агресора розгорнути повномасштабні воєнні дії

Колишній радник президента Росії – Андрій Іларіонов вважає, що зараз на Донбасі склалася підходяща ситуація для агресора розгорнути повномасштабні воєнні дії.
«Увесь світ прислухається до даних американської розвідки, але ніхто не врахував потенціал бойовиків, діяльність яких та ж сама розвідка майже не відзначає», - каже Іларіонов і додає: «Бойовики вже відверто заявляють, що готові йти на Маріуполь. Крім того, вони не приховують того, що ДНР і ЛНР Київський уряд назвав «окупованою» територією. Додайте до всього цього ще послаблення санкцій ЄС та початки заворушень на півдні України. Путіну це добре розв’язало руки».
Щодо даних американської розвідки, то дійсно вона не фіксує напрями та ступінь підготовки терористів на Донбасі. Більше того, Бен Ходжес, генерал-лейтенант, командувач сухопутними військами США в Європі зазначив, що Росія не підтримує зараз бойовиків у їх воєнних діях на окупованому Донбасі.
Іларіонов вважає, що якщо зараз Україна не прийме достойних мір безпеки – скоріш за все Путін ударить з моря, а терористи прорвуться до Маріуполю.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео