Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна не хоче співпрацювати з НАТО – керівники Альянсу

Україна не хоче співпрацювати з НАТО – керівники Альянсу
212225 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники Альянсу заявили, що Міністерство оборони України не може повністю впровадити в життя усі задуми, щодо співпраці з НАТО, через потужний бюрократичний апарат

Представники Альянсу заявили, що Міністерство оборони України не може повністю впровадити в життя усі задуми, щодо співпраці з НАТО, через потужний бюрократичний апарат.
Крім того, керівництво військового об’єднання вважає, що багато рішень не просто затягуються, усі вже прийняті програми повільно та лише частково впроваджуються в життя, а також у представників НАТО є досить обмежений доступ до департаментів Міністерства оборони та Генштабу.
Зокрема Альянс повністю переконаний, що в самих українців відсутня ініціатива та прагнення приєднатися до військового союзу. На додаток, керівництво вважає, що в самого уряду немає чіткої стратегії та бачення шляху реформування оборонного сектору.
«Ми готові прийняти Україну, але треба зауважити, що країні необхідно провести нову низку реформ і перш за все створити єдиний орган, що буде займатися розробкою стратегії безпеки та охорони держави. Крім того, однією з наших умов є вирішення питання сплати мита на кордоні з Україною для всіх країн, що хочуть надавати гуманітарну та не гуманітарну допомогу. І, звичайно, зараз Україні потрібно позбутися свого бюрократичного апарату, щоб спростити міжнародну співпрацю», - зазначає прес-служба НАТО.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео