Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна стане плацдармом для війни США з Росією

Україна стане плацдармом для війни США з Росією
238742 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Конгрес США закликав Барака Обаму розпочати поставки зброї в Україну. Даний заклик до президента про збереження суверенітету східноєвропейської держави підтримала Палата представників. Рекомендаційний документ затвердили 348 конгресменів

Сьогодні Конгрес США закликав Барака Обаму розпочати поставки зброї в Україну. Даний заклик до президента про збереження суверенітету східноєвропейської держави підтримала Палата представників. Рекомендаційний документ затвердили 348 конгресменів.
На кожну дію є «протидія»: представники Держдуми у Росії закликають уряд прийняти рішення про надання Путіну права введення військ на територію України. Як коментують ініціатори, фракція «Справедлива Росія» - дане рішення можливе у тому випадку, якщо США все ж таки організує поставку зброї до України.
Перший заступник голови фракції, Михайло Ємельянов, заявляє, що Парламент Росії не може залишити без уваги рішення США про надання Україні летальної зброї.
«Ми вважаємо, що це відкрита загроза життю окремих регіонів. Летальна зброя тільки поглибить конфлікт. З нашого боку, хочемо зазначити, що у разі такого резонансного кроку США – ми будемо відкрито підтримувати ополченів Донбасу. Крім того, вважаємо за необхідне введення на противагу Америці російських військ на територію України», - коментує рішення своєї фракції Ємельянов.
Зазначимо, що в резолюції, яку сьогодні прийняли партії США іде мова про те, що основна мета надання летальної зброї – це показати Росії, що за незалежність України виступає весь світ.
«Зараз американський уряд не може бути осторонь конфлікту, як рік назад, коли Путін анексував Крим та поширив агресію на сході України. Конгрес США повинен допомогти українцям врятувати свою країни», - зазначається в документі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео