Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Маломуж: «Росія боїться широкомасштабної війни»

Маломуж: «Росія боїться широкомасштабної війни»
159244 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Росія боїться широкомасштабної війни», - заявив колишній голова зовнішньої розвідки Микола Маломуж.

Колишній політик запевняє, що у разі відкритого нападу на Україну НАТО позбавиться нейтралітетного статусу і зі свого боку розгорне визвольну операцію. Крім того, країни Європейського союзу вже починають слідувати одвічному правилу: хочеш миру – готуйся до війни. Польша попросила розмістити НАТО свої підрозділи на території країни. В свою чергу Альянс запевняє, що усі країни-учасниці мілітарного об’єднання вже готові до спільної боротьби, яка розвернеться із найменшою загрозою територіальній цінності одній з них.
Існує гіпотеза, що Росія з певним часом розгорне операції в Прибалтиці та Молдові. На такі гіпотезу Микола Маломуж має свою точку зору: « Путін намагається вести агресивну політку. Він намагається продемонструвати, що Росія – сильна військова держава. Проте, слова лишаються словами, але до широкомасштабної операції жоден генерал в РФ не готовий. Занадто є сильним Альянс».
А ось опозиціонери в Росії діляться тим, що скоро в РФ просто не залишиться грошей нарощувати озброєння, адже зараз уряд буквально розривається між тим, щоб врятувати Роснафту (якій потрібно 23 мільярди доларів), Сбербанк та нарешті впоратися з усіма соціальними виплатами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео