Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЄС висловив політичну готовність до встановлення безвізового режиму з Україною

ЄС висловив політичну готовність до встановлення безвізового режиму з Україною
106238 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Немає жодного сумніву з того приводу, що ЄС встановить з Україною безвізовий режим. Багаторічні перемовини, впровадження реформ показали, що обидві сторони готові до фактичного знищення кордонів між державами".

Посол Польщі в Україні, Генрік Литвин розповів, що Європейський союз готовий розпочати роботу по встановленню безвізового режиму з Україною адже політично всі засади підготовлено. Технічний бік проблеми зараз обговорюється.
«Немає жодного сумніву з того приводу, що ЄС встановить з Україною безвізовий режим. Багаторічні перемовини, впровадження реформ показали, що обидві сторони готові до фактичного знищення кордонів між державами. Тепер слід сконцентрувати увагу на тому, що Україні та ЄС потрібно завершити ряд виключно технічних умов для цілковитого впровадження безвізового режиму», - зазначає Генрік Литвин.
Посол впевнений, що вже у травні, на саміті у Ризі буде готовий першопочатковий проект впровадження таких змін.
Українська сторона тепер чекає, коли Євросоюз надасть висновки про остаточну лібералізацію закордонної політики. МЗС України зазначає, що документ має потрапити до кінця квітня цього року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео