Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До України їдуть канадські військові

До України їдуть канадські військові
238877 ПЕРЕГЛЯДІВ

Канадський уряд вирішив направити до України миротворчий контингент. Одразу слід зазначити, що ці військові їдуть не воювати на Донбас, а проводити підготовку наших солдат в рамках тренувальної місії.

Наша армія потребує сучасних методів підготовки. Ще вчора так заявляли урядовці.
Позбутися застарілих радянських методів і зробити з наших солдат армію високого рівня нам допоможе Канада.
Канадський уряд вирішив направити до України миротворчий контингент. Одразу слід зазначити, що ці військові їдуть не воювати на Донбас, а проводити підготовку наших солдат в рамках тренувальної місії. Деталі проекту, часові рамки – поки що, на жаль, не відомі.
Тим не менше, представники уряду в Канаді заявляють, що, надсилаючи тренувальну місію, хочуть продемонструвати, що доля України – не байдужа світу і лідери інших держав знають про агресивну політику Путіна по відношенню до найближчих сусідів. За словами політиків, такий крок повинен укріпити позицію України та продемонструвати міжнародні спільноті антипутінські настрої великих світових лідерів.
На останок зазначимо, що допомога Канади не обмежилася укладанням попереднього договору про надсилання миротворчого контингенту: Україні також буде наданий кредит.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео