Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЄС підпише договір про безвізовий режим

ЄС підпише договір про безвізовий режим
212411 ПЕРЕГЛЯДІВ

Посол з особливих доручень МЗС України наголосив, що ЄС не має більше «відмовок», щоб не дозволити українцям безперешкодно їздити в держави союзу.

Держави без кордонів – одвічна мрія будь-якого громадянина, починаючи з античних часів. В західній Європі це вже стало реальністю, а ось Україна ще досі то там, то тут «недотягує», щоб також перетинати кордон ЄС без особливих обмежень.
Посол з особливих доручень МЗС України наголосив, що ЄС не має більше «відмовок», щоб не дозволити українцям безперешкодно їздити в держави союзу. В своєму Твіттері він так і написав: «Безвізовий режим України з ЄС – є неминучим».
Крім того, на Ризькому саміті, що відбудеться у травні цього року буде піднято питання: чи надавати нашій державі право на безвізовий режим. Наш уряд сподівається на позитивну відповідь.
Нагадуємо, що раніше євроінтеграційний комітет ВРУ зазначав, що держава не готова в плані особливих технічних та матеріальних вимог до цього, проте зараз навіть головуючий цього року у Європарламенті політик з Латвії – Едгарс Рінкевичс наголосив, що саме цього року Україна може 100% розраховувати на лібералізацію політики в цьому напрямі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео