Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

США викрило чергову брехню Путіна

США викрило чергову брехню Путіна
79760 ПЕРЕГЛЯДІВ

Харф заявив, що санкції будуть діяти, як і діяли раніше: «Наш економічний тиск - це відповідь заходу на агресію. Вони напряму пов’язані з діями Росії на сході України. Санкції ніхто не збирається скасовувати».

Санкції. Прогресивні країни почали їх вводити під час конфлікту Росії з Україною. В липні минулого року ЄС обмежили імпорт російських товарів, а Америка почала знижувати прибутковий рівень нафтопереробних компаній Росії. Вплив цих держав під час розв’язання конфлікту на російську економіку – очевидний, проте лідер РФ заперечує усі факти і під час чергової прес-конференції заявив, що тиск на Росію з боку ЄС та США – існує виключно на політичному рівні. Він наголосив, що всі проблеми в РФ штучно створені і точно ніяк не пов’язані з війною Росії з Україною.
Офіційний представник держдепартаменту США Марі Харф зазначає, що всі спроби Путіна виправдати Росію у конфлікті з Україною – просто абсурдні. Політик прямо називає ті умови, в яких було створено тиск на економіку та зовнішню торгівлю Росії.
Харф заявила, що санкції будуть діяти, як і діяли раніше: «Наш економічний тиск - це відповідь заходу на агресію. Вони напряму пов’язані з діями Росії на сході України. Санкції ніхто не збирається скасовувати».
Більше того, представник держдепартаменту наголосила, що міри тиску на Росію США припинить, якщо РФ повністю залишить територію Донбасу і не буде спонсорувати бойовиків.
«Чим довше будуть діяти санкції – тим сильніше буде їх вплив. Вибір за Росією», - додає Марі Харф.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео