Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Генштаб назвав усі російські частини, що окупували Донбас

Генштаб назвав усі російські частини, що окупували Донбас
212416 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Минулого тижня до уряду РФ була висунута вимога припинити вести озброєння бойовиків, на що російські політики заявили, що жодна одиниця військової техніки з Росії не була надіслана до терористів.

Росії висувають одне за одним звинувачення щодо причетності до подій конфлікту на Донбасі, але МЗС РФ цілеспрямовано продовжує стверджувати про непричетність до конфлікту. Минулого тижня до уряду РФ була висунута вимога припинити вести озброєння бойовиків, на що російські політики заявили, що жодна одиниця військової техніки з Росії не була надіслана до терористів.
Росія не спроможна «розгледіти» свою участь, навіть попри те, що Генштаб України висунув пряме звинувачення, підтверджуючи свої слова наступною статистикою: на території Донбасу воюють разом з, так званим, ополченням частини армії РФ.
«Ми маємо перелік тих військових частин Росії, що зараз знищують наш регіон. Регулярні підрозділи військових сил РФ беруть активну участь у боях на Донбасі, починаючи з лютого 2015 року. Вони були у Дебальцево, Чорнухіно та Логвіново», - звітує Віктор Муженко.
За даними Генштабу зараз на Донбасі присутні 15 мотострілкова бригада 2-ї армії Центрального військового округу, 331-й повітряно-десантний полк з Костроми, 98-а повітряно-десантна дивізія.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео