Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Росії бояться українських націоналістів, США та…біженців

В Росії бояться українських націоналістів, США та…біженців
26675 ПЕРЕГЛЯДІВ

Глава Ради Безпеки РФ Микола Патрушев розповідає, що українські націоналісти проникають через кордон з метою підриву російської державності.

Російські ЗМІ повсякчасно публікують псевдо-новини про «звірства» українських націоналістів. Всі заголовки,та й самі тексти частіше за все набувають анекдотичного характеру.
А ось Рада безпеки РФ – не жартує. Її секретар Микола Патрушев заявив, що реальну загрозу для Росії складає український націоналізм. Глава РБ розповідає, що українські націоналісти проникають через кордон з метою підриву російської державності. Більше того, Патрушев підозрює українців у скоєнні терористичних актів в Росії. Як приклад, він приводить ріст екстремістських напрямків у Центральному федеральному окрузі.
«Ситуація на кордоні і так залишається не простою, до нас повсякчасно проходять біженці, але серед них є ті, кому мир та безпека у нашій державі не дає спокою. Вже 25 українських громадян затримано через підозру скоєння терористичного акту. Вони хотіли вчинити правопорушення у 7 регіонах Росії. Зараз ми серйозно підняли питання, щодо посилення захисту російського кордону і детальної перевірки біженців», - заявив Патрушев.
Нагадуємо, що внутрішня ситуація в Росії стає все більше напруженою: поки Дума та РБ судять-рядять, як їм врятуватися від українського націоналізму, на території Забайкалля громадяни РФ не знають, куди подітися від пожежі і хто буде відшкодовувати збитки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео