Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Перемога Хіларі – перемога України?

Перемога Хіларі – перемога України?
238971 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американські політологи спрогнозували найбільш вірогідний розвиток взаємовідносин США з Україною у разі перемоги Клінтон на виборах.

Хіларі Клінтон є найвірогіднішим переможцем президентської гонки у США. Як відомо, зміни в одній країні – провокують ряд нових подій в інших. Американські політологи спрогнозували найбільш вірогідний розвиток взаємовідносин США з Україною у разі перемоги Клінтон на виборах.
«Хіларі Клінтон, хоч і відрізняється своїми рішучими поглядами на курс політики – вона є чи не найбільш проукраїнською особою в світових політичних колах», - зазначає професор політології з канадського Університету Британської Колумбії Пол Куірк.
За словами професора, важливим є те, що політик не боїться відкрито критикувати політику Путіна: «Хіларі завжди підтримувала Україну. Вона була найпершою, хто наголошував на тому, що необхідно надати державі військову допомогу, адже Україна бореться за демократичні цінності, які всі роки пропагує Американський уряд», - додає провесор.
За соціологічним опитуванням 55% громадян Штатів підтримують внутрішній курс Клінтон, політологи геть не в один голос стверджують, що її дії зможуть урегулювати кризу між Києвом та Москвою і дати Україні шанс вступити до НАТО.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео