Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Посол України в Болгарії розповів, як російська пропаганда впливає на нац. меншини

Посол України в Болгарії розповів, як російська пропаганда впливає на нац. меншини
106394 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Цільова аудиторія» РФ – це національні меншини, серед яких вона і створює паніку», - розповідає посол України в Болгарії Микола Балтажи.

«Росія – величезний пропагандист. Вона ні в якому разі не відмовиться від своїх методів. «Цільова аудиторія» РФ – це національні меншини, серед яких вона і створює паніку», - розповідає посол України в Болгарії Микола Балтажи.
Як приклад, політик наводить російські спекуляції коло мобілізації бессарабських болгар.
За словами Балтажи, Росія намагається обігрувати ситуацію з тим, що новий уряд займається дискримінацією прав національних меншин, окремо страждають росіяни і російська мова. На всі ці зауваження, посол відповідає: « В Україні дискримінації немає і не було. Ми хочемо миру, адже війна приносить страждання усім. Росія вже не в перше «накручує» людей коло теми мобілізації. Так ось, такий процес є обов’язковим для всіх громадян без виключення. Все відбувається в рамках законодавства. Більше того, з жодною діаспорою в цьому плані Україна проблем не має».
Проблему в тому, що національні меншини в нашій державі більш сприйнятливі до пропаганди політики вбачають в тому, що більшість людей з іноземних діаспор проживають компактно в окремих селах не мають доступ до Інтернету та дивляться російське телебачення.
«В Україні завжди був етнічний мир. А що й потрібно знищувати – так це російську пропаганду», - зазначив Балтажи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео