Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

США порівняло агресію Росії з небезпекою «Ісламської держави»

США порівняло агресію Росії з небезпекою «Ісламської держави»
132878 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент США вважає, що РФ є таким же злочинцем, як і терористичні ісламістські держави. 

Для США тероризм заключається в погрозах ісламістів, безкінечних дзвінках-попередженнях про замінування того чи іншого об’єкту та терактах в громадських місцях. Для України тероризм перейняв зовсім інших, дедалі страшніших рис. Тероризм в нашій державі – не більше ніж правовий термін, на сході ведеться справжня агресія і війна проти країни. Проте, і тут і там страждають сотні людей, а 11 вересня став ледь не всесвітнім днем скорботи.
Барак Обама назвав політику Росії загрозливою для світу. Президент США вважає, що РФ є таким же злочинцем, як і терористичні ісламістські держави. Свою заяву він висунув на черговій прес-конференції, яка проводилася спільно з з прем’єр-міністром Японії Сіндзо Абе у Вашингтоні.
«Японія і США – два глобальні партнери. Як і всі країни ми хочемо миру для нашого народу. Ми боремося з тим, щоб досягти його. В Україні ведеться війна. Росія вже давно втратила будь-яку гідність. Ми вважаємо, що рівень небезпеки, який сіє РФ на сході української держави дорівнює тій загрозі, що несуть у світ ісламістські держави», - зазначив Барак Обама.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео