Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

США пропонують по-новому називати терористів

США пропонують по-новому називати терористів
53222 ПЕРЕГЛЯДІВ

На міжнародній арені США надали новий термін для позначення бойовиків на сході України.

Як назвати людей, що порушують спокій громадян? Терористи. А як тоді можна назвати осіб, що під маскою ополчення прийшли топтати чужу землю?
Росія все ще не визнає власної причетності до конфлікту. На міжнародній арені США надали новий термін для позначення бойовиків на сході України.
Об’єднані російсько-сепаратистські сили. Саме так тепер пропонують цензурно називати терористів Донбасу.
Сама назва була розроблена ще минулого тижня на підставі доказів присутності бойовиків на Донбасі, а також їх координації з російськими підрозділами.
«Те, що Росія проводила свої військові операції на сході України – відомо давно всім. Проте, навіть нашій розвідці відомі не всі подробиці. Проте, декілька разів ми зненацька заставали підготовку різних провокацій на Донбасі. Хіба і це не є доказом агресії, яку Росія все ще не може «розгледіти». Ми бачимо, що за «повстаннями» на сході стоїть зовсім не ополчення, а російська армія, тому і називатися ці люди повинні по-інакшому – об’єднані російсько-сепаратистські сили», - зазначає Філіп Брідлав, головнокомандувач об’єднаних збройних сил НАТО в Європі.
Зазначимо, що минулого тижня держдеп США тричі у своїй промові, щодо звинувачення Росії в агресії, використав даний термін.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео