Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За межею неможливого: МЗС Італії запропонувало Україні надати автономію Донбасу

За межею неможливого: МЗС Італії запропонувало Україні надати автономію Донбасу
132894 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це розповів Міністр закордонних справ Італії Паоло Джентілоні.

На одному з горлівських залізничних мостів ще у 2004 році був балончиком намальований триколор і напис «ДНР». Ніхто це «чудове» графіті не чіпав, воно вицвіло. А 2014 на його місці знову намалювали ті самі знаки і підписали «автономия».
Автономії Україна регіону не дала на початку 00х, не збиралась давати і у 2014 році, поки у внутрішні справи не втрутився агресор.
Європа і США не підтримує вимоги Росії, проте є і виключення: МЗС Італії заявило, що «непогано б було би, якщо б Україна дала Донбасу автономію».
Про це розповів Міністр закордонних справ Італії Паоло Джентілоні.
«Ми підтримали Київ, ввели санкції, але ми думаємо, що не слід зовсім зачинятися від Москви. Двері до діалогу повинні бути завжди відчиненими», - зазначив міністр.
Тим не менш, Італія не збирається відмовлятися від санкційних мір, щодо Росії до тих пір, поки уряд РФ не виконає всі умови Мінського договору.
Українська сторона ж сторона закликала офіційний уряд Італії розглянути таку гучну заяву свого міністра і надати відповідну реакцію.
Більше того, зміни у риториці особисто виявить Петро Порошенко під час офіційної зустрічі 5 травня з прем’єр-міністром Італії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео