Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

США не визнає нав’язувані Росією кордони України

США не визнає нав’язувані Росією кордони України
53272 ПЕРЕГЛЯДІВ

«США та ЄС зараз з народом України», - заявляє державний секретар США Джон Керрі.

Колись нас розділяла, так звана, «залізна завіса». Сьогодні нас об’єднує держава, що колись власне його і вигадала. Агресія Росії на сході можна сказати перевернула хід історії.
«США та ЄС зараз з народом України», - заявляє державний секретар США Джон Керрі. На День примирення Держдеп США висловило свою позицію з приводу подій співпраці з ЄС та подіями на Донбасі.
«Ми пишаємося співпрацею с ЄС. Це велике досягнення для обох сторін. Україна – теж наш партнер. Ми повинні стати до захисту державних кордонів нашого східного друга. Російська агресія має бути зупинена», - акцентує увагу пан Керрі.
Нагадуємо, що вже у серпні 2014 року державна розвідка США помітила високу концентрацію російських військ і техніки на Донбасі.
Джон Керрі наголосив увагу на тому, що українська державність повинна бути захищена в межах кордонів, що були визнані світовою спільнотою на початку становлення незалежності. Держсекретар також відмітив, що зараз ЄС та США мають об’єднати зусилля і не дати окупанту «роздерибанити» країну.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео