Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія повторить долю північної Кореї

Росія повторить долю північної Кореї
212612 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напередодні параду у Москві, присвяченого 70 річниці Дня перемоги, лідери європейських держав зібралися на окремій конференції у Польщі.

 Напередодні параду у Москві, присвяченого 70 річниці Дня перемоги, лідери європейських держав зібралися на окремій конференції у Польщі. Так було відзначено День пам’яті та примирення у Європі, а на сам парад більшість його учасників, в тому числі і «союзники» Путіна просто відмовилася їхати. Почесними гостями цього року стануть у Росії стануть африканські борці з фашизмом.

Політологи, в тому числі вже і російські стверджують: «Міжнародні санкції на Путіна напряму не вплинуть, а ось Росію зроблять ізгоєм, як Північну Корею».

Знавці політології стверджують, що сам лідер не розуміє, що його політичний курс – хибний, а його пропагандисти створюють картинку того, що лише він і захищає Росію від пагубного Заходу.

«Він схожий зараз на вбивцю, що стоїть над трупами своїх жертв. Над Кримом та Донбасом, але російський народ, та може і сам президент не розуміє цього», - зазначає російський політолог Станіслав Бєлковський. Його колеги взагалі вважають, що на главу держави так сприяє конспірологічна свідомість, адже всім давно відомо, в яких органах працював до своєї посади Володимир Путін.

Іноземні політики стверджують, що не збираються послаблювати санкції проти Росії, навіть у тому випадку, якщо країна перетвориться на «другу Корею». Нагадуємо, що основна вимога заходу – повне і якісне виконання Мінського мирного договору. Лише у цьому випадку економічні міри та політичний бойкот можна буде послабити. Тим не менш, європейські політики хочуть зберегти відносини з РФ у формі діалогу.

 



 

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео