Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: сепаратистів та російських військових буде судити Гаазький трибунал

Новини України: сепаратистів та російських військових буде судити Гаазький трибунал
53249 ПЕРЕГЛЯДІВ

Комісія закордонних справ Європарламенту ухвалила «Чорноморський рапорт», де оголошують Росію агресором і зазначають, що держава проводила регулярні ядерні навчання, «здобутки» яких можуть бути використані проти Польщі.

Злочини Росії на сході України продовжили ланцюг смертей, який Федерація почала ще будучи СРСР, коли розпочала свою акцію в Афганістані.
Віце-президент Європарламенту Рішард Чарнецький впевнений, що після завершення конфлікту, всі хто винен у подіях на Донбасі має нести відповідальність.
Таким чином, Комісія закордонних справ Європарламенту ухвалила «Чорноморський рапорт», де оголошують Росію агресором і зазначають, що держава проводила регулярні ядерні навчання, «здобутки» яких можуть бути використані проти Польщі. У затвердженій поправці ідеться мова про те, що Україна може скерувати усі напрацьовані за цей рік матеріали, які підтверджують факт російської інтервенції в Криму та на Донбасі.
Також Європарламент зазначив, що Крим – є виключно українською територією і з російськими окупантами не може бути ніяких компромісів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео