Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Російський депутат викрив страшну статистику

Російський депутат викрив страшну статистику
26690 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російський депутат Ілля Пономарьов стверджує, що зараз на сході України перебуває близько 30 тисяч найманців РФ.

Зона АТО включає в себе приблизно 18 районів Донецької та Луганської областей. Не раз в Інтернеті задавалися питанням: чи правда такий малий шматочок території регіону може протистояти цілій Україні при цьому ще й готуватися до наступу? Звісно ж, без зовнішньої допомоги – це нереально.
Росію черговий раз намагалися притягнути до відповідальності до конфлікту, проте, все безрезультатно. Зараз Україна намагається зібрати докази, щодо присутності російських військових на території Донбасу.
Президент України заявив, що на сході України воює приблизно 11 тисяч російських найманців. Доказами послужили документи російського зразка, що були знайдені у загиблих, а також факт того, що родинам, чиї сини пішли служити в армію приходити повідомлення про загибель дитини, начебто від «сердечного приступу».
Російський депутат Ілля Пономарьов стверджує, що зараз на сході України перебуває близько 30 тисяч найманців РФ.
«Там присутні солдати і добровольці. Цікаво, що останні стояли в свій час на Болотній площі і вимагали демократії та справедливості. Тепер – вони на сході України. Уряд їх боїться, тому і тішиться тим, що вони зараз воюють за якусь ідею на чужій землі. РФ ці люди – не потрібні, тому Путін навіть не приховує бажання заморозити конфлікт, адже це не дасть озброєному натовпу повернутися додому і вимагати від влади всього того, що наобіцяли їм у свій час.», - стверджує пан Пономарьов.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео