Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Що Єврокомісія в Україні вважає зразковим?

Що Єврокомісія в Україні вважає зразковим?
26765 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ми звикли думати, що Євросоюз бачить виключно негативні моменти у політиці, рівні життя України. Проте, це не так.

Ми звикли думати, що Євросоюз бачить виключно негативні моменти у політиці, рівні життя України. Проте, це не так. Єврокомісія вважає, що в нашої держави є свої високі показники. Більше того, у деяких питаннях Україну можна вважати зразковою країною. Чим ми можемо пишатися – читайте далі.
Ініціатива уряду створити суспільне телебачення – не пройшла не поміченою. Комісар Євросоюзу Йоганнес Хан відзначить зразковість політиків у даному питанні. Він вважає, що саме створення такого телебачення є важливою віхою для розвитку демократичного суспільства.
«Україна найкраще проявила себе серед інших країн ініціативи «Східне партнерство». Варто відзначити, що серед учасників цієї програми, а саме Молдови, Грузії, Былорусії, Арменії тільки в України виникла така ідея запровадити незаангажований політично канал. Справа в тому, що наші дослідження показали: на цих територіях люди отримують 80% інформації через телевізор, тому у багатьох випадках він і є регулятором політичної волі громадян. Думаю, зі створенням незалежного каналу, в українців виникне можливість стати «думаючим» народом, мати можливість порівнювати і робити власні висновки», - зазначає Йоганнес Хан.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео