Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія хоче розташувати свої війська у Придністров’ї

Росія хоче розташувати свої війська у Придністров’ї
186165 ПЕРЕГЛЯДІВ

Придністров’є стало таким самим привидом, як і пресловуті «ДНР» та «ЛНР». Росія, яка так само заперечувала свою участь у тогочасних подіях тепер хоче розташувати свої війська на території «республіки».

Придністровська республіка. Країна, якої немає на карті світу. Проте, про неї всі знають. Придністров’є стало таким самим привидом, як і пресловуті «ДНР» та «ЛНР». Росія, яка так само заперечувала свою участь у тогочасних подіях тепер хоче розташувати свої війська на території «республіки».
Голова Держдуми РФ з питань оборони Володимир Комоєдов зазначає, що Росія не може кинути майже на призволяще Молдову та Придністров’я.
«Росія не може проявляти толерантність, коли питання стосується оборони. Ми повинні допомогти Молдові та Придністров’ю», - розповідає російський політик.
Яким чином там будуть утримуватися війська, а найголовніше, як їх туди доправлять – російський уряд не знає. Більше того, Верховна рада України розірвала 5 угод з урядом РФ про транзит російських військ через територію нашої держави.
«Якщо ми візьмемо до уваги географічні умови, то звісно, просто так доправити частини нашої армії – ми не зможемо. Україна стала для нас закритою територією, як для повітряного простору, так і для сухопутного пересування», - коментує рішення ВРУ Комоєдов.
Російський уряд намірений «договоритися» з Києвом, проте, відповідь – очевидна.
Більше того, ЄС висунув занепокоєння, стосовно питання про розташування російських військ на території, яка повинна бути частиною Молдови.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео