Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В НАТО вважають, що РФ паплюжить пам’ять борців з фашизмом

В НАТО вважають, що РФ паплюжить пам’ять борців з фашизмом
212779 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заступник генарального секретаря НАТО Александр Вершбоу вважає, що Росія, просто-напросто паплюжить поняття «борця з фашизмом», коли так називає свій уряд, ополчення, врешті-решт представників армії РФ.

«Спасибо дєду за побуду», - найпопулярніший лозунг рупора російської пропаганди. Найбільшим лицеміром є той, хто протягом усіх років проголошував принципи миру, а потім вдарив вогнем по найближчому сусіду. Від початку Революції Гідності і до старту конфлікту на Донбасі, уряд РФ через свої ЗМІ транслювали купу пропагандистського матеріалу про злочини, так званих, «фашистів» в Україні. І як нас тільки пресловуті російські канали не називали!
Міжнародна спільнота, в особі представників НАТО назвала такий метод інформаційної боротьби – негідним для будь-якої держави. Заступник генарального секретаря НАТО Александр Вершбоу вважає, що Росія, просто-напросто паплюжить поняття «борця з фашизмом», коли так називає свій уряд, ополчення, врешті-решт представників армії РФ.
«2014 рік став особливим для України. Сотні людей входили на вулиці, щоб продемонструвати тодішньому уряду свою позицію Люди хотіли до ЄС. Всі, хто стояв тоді у центрі столиці виходили не просто підтримати лише європейський вибір, а й публічно засудити корупцію та бюрократію, яка панувала у тодішній державі. Російські ЗМІ назвали цих людей фашистами… Уряд РФ заявив, що в Україні було зроблено державний переворот, хоча всі ми бачимо, як все було насправді. Нещодавно вся Європа відзначила День пам’яті тих, хто боровся з фашистським режимом у 40х роках минулого століття. Ми бачимо різницю між справжнім фашизмом та ситуацією в Україні. Більше того, весь світ побачив, на що здатний агресор, який сам же і звинувачує сусіда у ворожих настроях», - заявив пан Вершбоу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео