Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україну їде Саманта Пауер

В Україну їде Саманта Пауер
239466 ПЕРЕГЛЯДІВ

До України завітає представниця Сполучених штатів у Раді безпеки ООН – Саманта Пауер. Про це стало відомо вже 5 червня. Повідомила громадян про це політик на своїй особистій сторінці у твіттері

До України завітає представниця Сполучених штатів у Раді безпеки ООН – Саманта Пауер. Про це стало відомо вже 5 червня. Повідомила громадян про це політик на своїй особистій сторінці у твіттері.
«Я їду, щоб зустрітися з тими, хто постраждав від конфлікту, розпаленого Москвою», - написала Саманта Пауер у мережі.
За її словами, американський політик хоче оцінити рівень завданої шкоди Україні, а саме визначити точну кількість постраждалих, відсоток економічних збитків, тощо. Проте, її візит цим не обмежиться. Саманта Пауер хоче дізнатися наскільки швидко просувається введення, а найголовніше виконання реформ у державі.
«Сепаратисти, Росія – всі вони стоять за одне. Воюють також за спільну мету. Найгірше те, що і на даний момент продовжує ігноруватися факт того, що укладено Мінський мирний договір. Нажаль, конфлікт не йде до деескалації шляхом дипломатії. Росія використала роками опрацьовану технологію. Ще раніше вона застосовувала такий тип нападу на сусідні країни. Чому вони вважають, що світ «дурний», щоб цього не побачити – не знаю. Печально лише те, що наслідки цієї агресії небезпечні, як для українського добробуту, так і для іноземного блага», - акцентувала увагу Саманта Пауер.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео