Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

США та Канада звинувачують Путіна у розв’язанні холодної війни

США та Канада звинувачують Путіна у розв’язанні холодної війни
186290 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Залізна завіса», інформаційна та товарна блокада, риторика ворожості – все це ознаки «холодної війни», з якою зіткнувся світ за часів СРСР.

«Залізна завіса», інформаційна та товарна блокада, риторика ворожості – все це ознаки «холодної війни», з якою зіткнувся світ за часів СРСР. Зараз політики вважають, що відбуваються спроби відновлення таких самих відносин. Ініціатором виступає, як і вперше – Росія. З такої позиції до країни-агресора ставляться США та Канада.
«Є такі політики, що заново хочуть запустити у світ механізм «холодної війни». Особливо це стосується Президента Росії – Путіна. Те, що ми чуємо від нього, не є тим, що чекає G7 від Російської Федерації», - зазначає прес-секретар Білого дому Джош Ернест.
Тим не менш, Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг не одноразово говорив про те, що зараз Альянс не перебуває у стані стратегічного партнерства з Російською Федерацією, проте, даний стан не є, на його погляд, початком «холодної війни».
Канада в свою чергу підтримує слова Джоша Ернеста. Прем’єр-міністр Стівен Гарпер заявив, що президент Росії мислить категоріями «холодної війни». Яскравим проявом такого «менталітету», за його словами, є агресія на території України, а також поява російських бомбардувальників над північною Атлантикою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео